Programma's TV Valkenburg vanaf 10 maart

Voorpagina » TV Gids » Programma's TV Valkenburg vanaf 10 maart
 
Op alle uren TV Valkenburg Vandaag, Polfermolen en Verkiezingen
TV Valkenburg
Vandaag 
Bevrijding 75 jaar geleden: “We Do Remember”
Duiker vervangt onbewaakte spoorwegovergangen
Valkenburgse inbreng bij de Statenverkiezingen
Polfermolen Deze week ziet u de voorlichtingsfilm gemaakt door de gemeente Valkenburg aan de Geul over de toekomst van de Polfermolen.
Provinciale verkiezingen
Provinciale Statenverkiezingen: Lekker belangrijk!
Dat is de prikkelende titel van een tweedelig tv-programma over de regionale verkiezingen van 20 maart. Presentator Constant Nuijtens ontvangt diverse gasten die in hun werk te maken hebben (gehad) met de provincie. Thema’s waar de provinciale politiek zich op richt komen aan bod in korte filmpjes.
Centraal in het tweede programma – dat vanaf woensdag 13 maart wordt uitgezonden – staat Leefbaarheid, met als gasten Jacques Giesen, oud-directeur Theater aan het Vrijthof en Hans Kasper, emeritus-hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht. Het programma is een samenwerkingsverband van vijf lokale media-organisaties in Zuid-Limburg: de omroepen Maas & Mergelland, Omroep Krijtland, RTV Maastricht, Meer Vandaag en TV Valkenburg. Al deze omroepen zenden het programma uit voorafgaand aan de verkiezingen. 
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Containerbrand in Strucht

Code oranje voor Limburg

Volgend bericht →