Programma's vanaf zondag 15 december

Voorpagina » TV Gids » Programma's vanaf zondag 15 december
  De nieuwe programma’s starten zondag 15 december om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 21 december middernacht.
Deze week zenden wij onderstaande programma’s uit in drie verschillende blokken van een uur in de carousel.
Plus dagelijks om 12, 16, 20 uur een extra uur blok met:
* TV Valkenburg Vandaag
* Good Veurein
*’Limburgers in Amsterdam’.
00:00, 03:00, 06:00, 09:00, 15:00, 18:00 en 21:00u * TV Valkenburg Vandaag
* Feestdagen afl. 2
* KERNgezondTV afl. 10
01:00, 04:00, 07:00, 10:00, 13:00, 19:00 en 22:00u TV Valkenburg Vandaag;
* Achter de Veurkant.
02:00, 05:00, 08:00, 11:00, 14:00, 17:00 en 23:00u * TV Valkenburg Vandaag
* De Roder Loper afl. 8
* Wee Weurt Oliver afl. 2
TV Valkenburg
Vandaag
* Benefiet Curling toernooi;
* Nieuwe invulling voormalige school Schin op Geul;
* Bewegen voor ouderen: Sjin fit;
* Uitreiking lintje aan Fons Winteraeken
* 20 jaar TV Valkenburg, een duik in het archief afl. 2.
Achter De Veurkant afl. 4 & 5 In het programma ‘Achter de Veurkant’ ontvangt Jan Martens gasten waarmee hij één op één in gesprek gaat over de mens achter de persoon. In aflevering 5 is te gast Anya Niewierra, directeur Visit Zuid Limburg. Anya vertelt over haar zoektocht naar balans tussen liefde voor de natuur en de hectiek van haar werk. Deze aflevering van Achter de Veurkant wordt vanaf woensdag 18 december uitgezonden.
Feestdagen afl. 2
Feestdagen met de laatste trends in Kerstcadeaux
De tweede aflevering van Feestdagen, gemaakt in samenwerking met RTV Maastricht, Meer Vandaag, Krijtland/Maas- en Mergelland en TV Valkenburg.
Vandaag vertelt Annie Schreuders Derks over cadeaux geven aan elkaar. Waar komt dat toch vandaan? Wim van Meijgaarden vertelt over de opbouw van de Kerststal in zijn Basiliek.
Wensen van voorbijgangers op straat voor het nieuwe jaar. Linda Vandewall vertelt over de laatste trends in Kerstdecoratie en Jos van Es laat zien wat de cliënten van ‘t Zunneke zoal kunnen maken van afval of wat ze in het bos vinden. Allemaal leuk voor Kerst. Tot slot een bijdrage van de Maastreechter Staar en Gabe Kruse zingt zijn laatse Kersthit.
KERNgezondTV In deze tiende aflevering weer een nieuwe VVV-Venlo speler op de smoothiefiets in FC KERNgezond en een nieuwe duurzaamheidsvraag in de Watt is Waar Quiz!
Wee weurt Oliver?
afl. 2
‘T Mestreechs Volleks Tejater brengt volgend jaar een Maastrichtse variant van de wereldberoemde musical Oliver op de planken. Wij gaan het gehele productieproces op de voet volgen en bespreken in deze aflevering met Peter Noten waar het stuk over gaat en wat er allemaal bij komt kijken. En er wordt gezocht naar een jonge Oliver die mee gaat spelen in de productie.
De Rode Loper In aflevering 8 van het programma ‘De Rode Loper’ maken we een wandeling door het centrum van Valkenburg met Giorgos Brentjes en Per Goumans. Giorgos van City Shapes heeft een zogenaamde “Skyline van Valkenburg” op de markt gebracht met daarop beeldbepalende gebouwen in Valkenburg.
Limburgers in Amsterdam Museum Valkenburg presenteert, in samenwerking met de Prof. Dr. Timmers Stichting, een terugblik op een tentoonstelling met 31 Limburgse exposanten die in 1954 in het Stedelijk Museum te Amsterdam plaatsvond. Voor de expositie zijn veel werken met grote zorg opgespoord, bijeengebracht en in bruikleen afgestaan door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, musea en particulieren. De documentaire over deze expositie kunt u dagelijks zien om 12 – 16 – 22 uur.
Good Veurein Aflevering 58, Muziek mijn passie.
Kippenvel, elke keer als je dat stukje van dat ene liedje hoort.
Je krijgt er een fijn gevoel van. Dat muziek ons kan raken, weet iedereen. Muziek heeft echter nog meer effecten op de mens. Je kunt slimmer worden, sociaal vaardiger, gelukkiger worden en beter presteren. Haal je viool, basgitaar of trompet weer uit de kast en ervaar hoe fijn het is om samen muziek te maken.
TV Valkenburg kijken? Je kunt naar TV Valkenburg kijken via Ziggo, KPN, T-Mobile op je televisie. Daarnaast kun je overal in de wereld via je smartphone, tablet of PC live kijken naar alle programma’s en Tekst TV (Live TV) of via Uitzending Gemist.
Nieuwstips? Mail nieuws, feesten, verenigingsactiviteiten, opening van winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst je veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Kerstconcert Mannenkoor Geulklank

Uitslagen amateurvoetbal van 15 december

Volgend bericht →