TV Gids programma's deze week van TV Valkenburg

Voorpagina » TV Gids » TV Gids programma's deze week van TV Valkenburg
Op alle uren EVEN ziet u:
Achter de veurkant In de tweede uitzending is Inez Tummers, directeur van het Wellness hotel en restaurant Tummers de gast. Achter de Veurkant kunt u zien vanaf woensdag 5 december tot en met dinsdag 11 december.
Achter de veurkant is te zien vanaf woensdag 5 tot en met dinsdag 11 december 2018
Achter de veurkant In de derde uitzending is oud wielrenner Marc Lotz te gast.
Deze aflevering is te zien vanaf woensdag 12 december.
Elisabeth Strouwen
Fonds
Het Elisabeth Strouven Fonds verleent hulp en bijstand en draagt bij aan het welzijn en de ontwikkeling van burgers en samenleving in Maastricht en het Heuvelland. Als vermogensfonds realiseren wij onze missie door financieel bij te dragen aan projecten van organisaties en instellingen die actief zijn in de sociaal-maatschappelijke en culturele sector en in natuurbehoud, natuurbeheer en -ontwikkeling. Dat doen we met behulp van de revenuen die voortvloeien uit het vermogen van de stichting. Mede hierdoor kunnen initiatieven tot bloei komen en bijdragen aan een goed functionerende, leefbare samenleving.
Meer informatie: www.elisabethstrouvenfonds.nlDit eerste deel drieluik is te zien vanaf zondag 9 tot en met zaterdag 15 december.
Op alle uren ONEVEN ziet u:
Wij Valkenburg Samen met inwoners in de kernen, politie en maatschappelijke organisaties heeft de gemeente Valkenburg aan de Geul als doel om in de gemeente veilige en leefbare wijken te creëren. Samenwerking en afstemming met de bewoners is hierbij van groot belang. Om er voor te zorgen dat bewoners in en rondom het  centrum van Valkenburg dicht bij huis kunnen parkeren, is in meerdere buurten in Valkenburg vergunning-parkeren van kracht. Sinds vorig jaar is het aanvragen van deze vergunningen en het aanmelden van bezoekers gedigitaliseerd. Samen met de gebruikers is dit digitaal systeem geëvalueerd. Wat is daar uit gekomen? En hoe werkt de bezoekersregeling eigenlijk? U ziet het in deze aflevering van WIJValkenburg. Wij Valkenburg is een programma van de gemeente Valkenburg aan de Geul.
Wij Valkenburg wordt uitgezonden vanaf zondag 9 tot en met zaterdag 15 december.
Meziek Kieke Hanssi Kaiser, schlagerzanger, zingt het kerstlied ‘Mit Weinachten’
Meziek Kieke is te zien vanaf zondag 9 tot en met zaterdag 15 december.
KERNgezondTV In deze tiende aflevering weer een sportieve vlog van Jop, gaat basisschool De Doolgaard uit Horst de KlassenChallenge aan, maar uiteraard beginnen we met het nieuws!
KerngezondTV ziet u vanaf zondag 4 t/m zaterdag 10 november.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

S.E.C. heren 1 zijn toch tevreden

Kerstconcert zangvereniging "Eendracht" Sibbe – IJzeren

Volgend bericht →