TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 15 september

Voorpagina » TV Gids » TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 15 september
  Alle programma’s staan deze week in het teken van de bevrijding van de voormalige gemeente Valkenburg-Houthem op 17 september 1944.
Op alle uren
ziet u:
 
TV Valkenburg
Vandaag 
Grote intocht bevrijders door het centrum;
Jeugd gezocht voor jeugdtheater voorstelling;
75 jaar bevrijding: De weg van het bevrijdingsvuur.
We do remember
Film over de expo ‘We do remember’ in het museum Valkenburg en in het voormalig postkantoor. In de film meer over het tot stand komen van de expositie en van de vele artefacten en verhalen die de organisatie ontving van inwoners en de laatste ooggetuigen om de expositie gestalte te geven.
Oud veteranen bezochten Valkenburg in 2009 Op 14 september 2009 herdacht Valkenburg aan de Geul dat het 65 jaar geleden door Amerikaanse troepen bevrijd werd. In Geulhem in Berg en in Park Dersaborg werd een herdenking gehouden in het bijzijn van oud-veteranen.
Meziek Kieke Veul diech vrie – Solisten Vallekeberg & Mannenkoor Walram
Het jubileumlied “Veul diech vrie” geschreven door Bob Heugen. Het lied werd zondag 5 mei jl. voor het eerst gezongen door Bob Heugen en mannenkoor Walram’s Genootschap.
Oratorium “In het zicht van de vrijheid”
DINSDAG 17-9 EN ZONDAG 22-9
‘In het zicht van de vrijheid’ is de titel van een muziekdramatische productie in het kader van 75 jaar bevrijding van Limburg. Ze is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal, dat kort na de oorlog is opgetekend aan de hand van getuigenverklaringen. Het verhaal handelt over twee jonge verzetsmensen, Joep Francotte en Sjeng Coenen die kort voor de bevrijding door de Duitsers op de Cauberg werden gefusilleerd.
TV Valkenburg zendt het oratorium uit op dinsdag 17 september en zondag 22 september, beide dagen om 10 uur, 15 uur en 21 uur. 
 
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen?
 
U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Sjtraotkriete in teken van 75 jaar bevrijding

In het zicht van de vrijheid via TV Valkenburg

Volgend bericht →