TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 21 april

Voorpagina » TV Gids » TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 21 april
  Wij wensen u fijne Paasdagen toe met veel kijkplezier.
Op alle uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Ondernemer wil solarpark realiseren;
Stabilisering grot Openluchttheater.
Eerste en Tweede Paasdag om 15 en 20 uur The making of…the Messiah ziet u voorafgaande aan de uitvoering.
In de prachtige Sint-Lambertuskerk, zeer onlangs opengesteld voor publiek, wordt tijdens de Heiligdomsvaart 2018 een speciale ‘opera’ van Händel uitgevoerd: de Messiah, maar dan geënsceneerd. Een indrukwekkend decor, volledig barokorkest, videoprojecties, topsolisten, een groot koor en alle ingrediënten die je in een theater verwacht staan garant voor een voorstelling die je niet snel zal vergeten. The Messiah is op Eerste en Tweede Paasdag om 15 en 20 uur te zien.
Par’couse, een nieuwe parel in Valkenburg
Woensdag 25 oktober 2017 werd gestart met de ontmanteling van de silo op het voormalige brouwerijcomplex van De Leeuw Bier aan de Plenkertstraat. Par’Course is de naam van het belevingscentrum dat projectontwikkelaar
Wyckerveste aldaar ontwikkelt. Jan Habets en Fons Winteraeken maakten een documentaire over de bouwperiode tot en met de opening.
KunstWerkT 2018-2019 aflevering 9 Henri Ritzen
Te zien vanaf donderdag 25 april
Henri Ritzen, tekentalent en landschapsschilder
Als leraar reclame-tekenen op de avond LTS in Sittard debuteert hij op 42-jarige leeftijd met een tentoonstelling in het gemeentehuis van Schinnen. Onder invloed van zijn leermeesters Jos A. Postmes en Henri Jonas ontwikkelt Henri Ritzen een stijl die hem zo eigen maakt. Zijn doeken tonen hoe Zuid-Limburg werkelijk is. Zijn kleinzoon komt het verhaal vertellen over de werken van zijn grootvader, die in 1976 overleed.
Kunstwerkt ziet u vanaf donderdag 25 april.
KERNgezondTV In deze zesentwintigste aflevering een nieuwe vlog van Santi over het witte goud, verder gaan de kinderen van De Leerlingst uit Haelen de KlassenChallenge aan en is er uiteraard weer een nieuwe prijsvraag, maar uiteraard beginnen we met het nieuws van deze week.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Par'Course, een nieuwe parel in Valkenburg

Mathieu van der Poel wint sprint in Goldrace

Volgend bericht →