TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 8 september

Voorpagina » TV Gids » TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 8 september
 
Op alle uren
ziet u:
 
TV Valkenburg
Vandaag 
Feestweekeinde fanfare St.Cornelius Schin op Geul;
Nieuwe witte afvalzakken voor afvalbakken;
Braziliaans dammen op het Th.Dorrenplein;
Huldiging van sporter Phily Geraards;
Liberation concert op Amerikaanse begraafplaats.
Dreieck.
triangle.
driehoek
Onder de naam ‘dreieck.triangle.driehoek’ organiseren deze kunstenaars uit Duitsland, België en Nederland een aantal keren per jaar een gemeenschappelijke tentoonstelling.
Deze keer vieren zij met het project ‘MYDENTITIES’, een rondreizende tentoonstelling door de Euregio, het 25-jarig bestaan van hun vereniging.
Met dit project onderzoeken de kunstenaars de maatschappelijke, politieke en individuele aspecten van het begrip ‘identiteit’ in het Europa van de 21ste eeuw. Ruim twintig kunstenaars uit van oorsprong zes verschillende landen houden zich vanuit verschillende culturele achtergronden en persoonlijkheden bezig met de vraag ‘Wie ben ik?’
In hoeverre is mijn identiteit gevormd door het gezin waarin ik ben geboren, de plek waar ik opgroeide, mijn sociale en individuele achtergrond en mijn geschiedenis? In welke mate beïnvloedt ze ons kunstenaarschap?
Is dát wat wij onder identiteit verstaan eenduidig en in overeenstemming met onze persoonlijkheid of ontdekken we ook tegengestelde identiteiten in onszelf? Pierre Römgens maakte een korte documentaire over deze expositie.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Nieuwe editie van het Bokketennistoernooi

Spijt van schenking

Volgend bericht →