TV Gids TV Valkenburg vanaf 11 augustus

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 11 augustus
 
Op alle uren
ziet u:
 
TV Valkenburg
Vandaag 
Opening wandelvierdaagse in Berg
Phily Geraards weer naar World Transplant Games
Zomer in Valkenburg
Kunstwerkt Marco Nix woont in Schin op Geul en volgde middelbaar onderwijs aan het Sophianum in Gulpen. Hij koos – als een van de eerste leerlingen “tekenen” – in zijn afstudeerpakket. Hij was creatief en volgde een opleiding aan de Kunstakademie in Maastricht. Beroepsmatig ontwerpt hij huisstijlen, posters en logo’s. Nix won dit jaar de eerste prijs met zijn ontwerp van de poster voor de Eroica, een Europees wielerevenement in oude stijl, dat gehouden wordt in Valkenburg.
Kunstwerkt werd eerder in april van dit jaar uitgezonden.
Meziek Kieke
Paul Weelen – Iech kan t nit jeleuve dat-s te bij miech bis
Paul Weelen uit Kerkrade werd in mei 60 jaar. In plaats van zo maar een feestje te geven bracht hij een nieuw liedje uit. Dat is zijn feestje. Een vrolijk liedje dat zijn levensopvatting het beste weerspiegelt. Paul Weelen publiceert sinds 2009 wekelijks een liedje op zijn website. De opnames daarvan maakt hij op zijn zolder, waar een bescheiden studio is ingericht. Eerst speelde hij daadwerkelijk alle instrumenten zelf in. Dat resulteerde in de CD ‘D’r Ploem is doeëd’ en later ook in de bescheiden Limbo Top 10 hit ‘1000 reë vuur jouwe zin’. ‘Iech kan ’t nit jeleuve dat-s te bij miech bis’ is echter bij Marlstone opgenomen met echte muzikanten en is het 500-ste liedje dat op de site wordt gepubliceerd.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Derde dag van de vierdaagse

Lijken in de kast

Volgend bericht →