TV Gids TV Valkenburg vanaf 11 maart

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 11 maart

Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Installatie burgemeester Jan Schrijen
Opening 11de editie KiV Houthem
Uitreiking Stiena Ruijpersring
Inrichting landschap Leeuwterrein
Valkenburg Politiek 3
vanaf woensdag 7 t/m maandag 12 maart

Vanaf woensdag 7 maart ontvangt presentator Jan Martens twee lijsttrekkers in het programma ‘Valkenburg Politiek’. Het programma wordt live uitgezonden om 20:10 uur vanuit Perron 21. Daarna zijn de herhalingen op donderdag tot en met maandag te zien via televisie en website.
Valkenburg Politiek staat de komende weken in het teken van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen die op woensdag 21 maart gehouden worden. Woensdag gaan Jef Kleijnen van de VSP en Niels Dauven van AB met elkaar in debat onder leiding van Jan Martens.
KERNgezondTV
Deze week doet juffrouw Annemarie van basisschool Het Spick uit Beesel mee aan de SumoChallenge! Ook de vraag aan de topsporter komt vanuit Het Spick, Eva heeft een vraag aan VVV-Venlo voetballer Roel Janssen. Verder de tweede editie van de gezonde snack van Jop en Santi in het kader van jong leren eten. Maar de aflevering start uiteraard met het KERNgezonde nieuws!
Gemeenteraads-verkiezingen Op zaterdag 17 maart tussen 16:00 en 17:00 uur wordt een groot verkiezingsdebat uitgezonden vanuit de raadzaal van het gemeentehuis. Daar debatteren alle zes politieke partijen met elkaar onder leiding van Jan Martens. Publiek is welkom. U dient voor half 4 aanwezig te zijn.
Op woensdagavond 21 maart zendt TV Valkenburg de verkiezingsuitslag live uit vanuit het gemeentehuis. Na het bekend worden zal een afsluitend debat tussen alle lijsttrekkers wellicht duidelijkheid geven wie aan de formatietafel gaat plaatsnemen.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Statiegeld op petflesjes

Toen en nu: Hotel Sleijpen

Volgend bericht →