TV Gids TV Valkenburg vanaf 13 mei

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 13 mei
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Afscheid wethouder Bert Dauven
Communie Valkenburg-c.
Charles Eyck expo in St.Gerlach
Sjporttaofel tot en met woensdag
16 mei
Volleybalclub SEC viert dit jaar haar 60-jarig jubileum. Een van de eerste activiteiten in dit feestprogramma is het beachvolleybaltoermooi, op 5 mei op het sportcomplex in Houthem. Presentator Henk Sporken sprak met voorzitter Ruud Janssen en penningmeester Paul Benders. Deze aflevering van de Sjporttaofel wordt vanaf vrijdag 11 mei 18:15 uur uitgezonden tot en met woensdag 16 mei 2018.
Sjporttaofel tot en met woensdag
23 mei
Aflevering over VV Walram. Presentator Henk Sporken is in gesprek met trainer Jordy Reneerkens. Deze uitzending wordt vanaf vrijdag 18 mei 18:10 uur uitgezonden tot en met woensdag 23 mei.
KERNgezondTV Nederlands kampioen boksen Aito Köster beantwoordt een vraag vanuit basisschool De Kerneel, meester Martin van basisschool Wereldwijs uit Landgraaf gaat de SumoChallenge aan en Jop en Santi hebben weer een heerlijk gerechtje in het kader van Jong Leren Eten, maar zoals altijd start de aflevering met het KERNgezonde nieuws!
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Eerste voorstellingen seizoen 2018 in het Openluchttheater

Wie en waar: werklui op straat

Volgend bericht →