TV Gids TV Valkenburg vanaf 18 maart

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 18 maart

Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Gedragsverandering in Valkenburg-centrum?
De verdwenen Romeinse goden en veldheren
Gemeente koopt nieuwe strooiwagen
Verkiezingsdebat tot en met dinsdag 20 maart Op zaterdag 17 maart tussen 16:00 en 17:00 uur wordt een groot verkiezingsdebat uitgezonden vanuit de raadzaal van het gemeentehuis. Daar debatteren alle zes politieke partijen met elkaar onder leiding van Jan Martens. De herhalingen van het debat worden op zondag, maandag en dinsdag om 02:00 uur, 11:00 uur. 16:00 uur en 20:00 uur uitgezonden.
KERNgezondTV
Deze week weer een nieuwe vlog van Santi waarin ze een van haar favoriete gerechten maakt. Verder vindt de SumoChallenge deze keer in het zuiden plaats waar meester Bram van de Sint Jan Baptist school uit Kerkrade een poging gaat doen om het record te breken. Maar de aflevering start uiteraard met het KERNgezonde nieuws!
Uitslagenavond
woensdag 21 maart
Op woensdagavond 21 maart vanaf 21:00 uur zendt TV Valkenburg de verkiezingsuitslag live uit vanuit het gemeentehuis. Na het bekend worden zal een afsluitend debat tussen alle lijsttrekkers wellicht duidelijkheid geven wie aan de formatietafel gaat plaatsnemen.
De herhalingen van deze uitzendingen zijn op donderdag 22 maart om 11:00 uur en 16:00 uur.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv

TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Alle amateurvoetbal voor zondag 18 maart door de KNVB afgelast

De verdwenen Romeinse goden en veldheren

Volgend bericht →