TV Gids TV Valkenburg vanaf 20 mei

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 20 mei
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Vriendengroep Vilt gaat voor Alpe D’huzes
Nieuw coalitie-akkoord gepresenteerd
Nieuwe wethouders geïnstalleerd
Sjporttaofel tot en met woensdag
23 mei
In deze aflevering van de Sjporttaofel praat presentator Henk Sporken met Walram-trainer Jordy Reneerkens. Hij en zijn assistent Dave Bosch verlaten de Valkenburgse club aan het einde van dit seizoen. Reneerkens behaalde dit jaar het op een na hoogste trainersdiploma, de opleiding UEFA-A. Hij liep daarvoor stage bij de PSV U-17 jeugd waarmee hij als assistent landskampioen werd na de 2-0 winst in de beslissende wedstrijd op Ajax. De Sjporttaofel wordt vanaf vrijdag 18 mei 18:15 uur uitgezonden tot en met woensdag 23 mei 2018.
Sjporttaofel tot en met woensdag
30 mei
Aflevering over de hondenvereniging in Maastricht die haar activiteiten in Vilt en Margraten heeft. Deze uitzending wordt vanaf vrijdag 25 mei 18:10 uur uitgezonden tot en met woensdag 30 mei.
KERNgezondTV Deze week met een nieuwe vlog van Jop bij Volta Limburg over zonnenergie en meester Robin van basisschool De Triolier uit Reuver gaat de SumoChallenge aan. Zoals aaltijd start de aflevering met het KERNgezonde nieuws!
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

De Sjporttaofel staat in Sportpark Oost

Toen en nu: Halderstraat

Volgend bericht →