TV Gids TV Valkenburg vanaf 26 november

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 26 november
Elk uur:
TV Valkenburg Vandaag vanaf zondag 26 november
Kerststad Valkenburg daalt in Top 15. Wat nu?;
Reconstructie Valkenburgerstraat vertraagd;
Nieuw in Kerststad Valkenburg: Hospitality Guides;
Vernieuwde kerstparade door centrum.
In het uur van: 00:00u, 03:00u, 06:00u, 09:00u, 12:00u, 15:00u, 18:00u, 21:00u
De Rode Loper
vanaf zondag 26 november
Er wordt regelmatig gezegd dat het in Valkenburg aan de Geul wel meevalt met de leegstand van bedrijfs- en winkelpanden. Wij van de Rode Loper zijn altijd benieuwd of er nieuwe winkels of horecavestigingen gekomen zijn in de leegstaande panden. Een korte wandeling door het centrum van Valkenburg leverde op dat er hier en daar inderdaad weer wat nieuwe zaken gekomen zijn, maar ook een paar weer weg. Het meest opvallende is dat er tijdelijke zaken zijn verschenen in leegstaande winkelpanden. Tijdelijk, omdat ze weer verdwijnen als de Kerstmarkten voorbij zijn. Dat verbloemt een paar weken dat er toch leegstand is. Presentatie Henk Jakobsen.
Good Veurein
vanaf zondag 26 november
Dansen is een gezonde sport. Op het ritme van de muziek gaan je heupen vanzelf meebewegen, en …. je danst. Dansen is niet alleen gezond, je wordt er ook heel gelukkig van. Tevens ontmoet je andere mensen en doordat je de danspassen wilt onthouden is dat ook goed voor je geheugen. Dansen is goed voor de balans tussen lichaam en geest, daar word je blij van.
Via Maastricht Laatste nieuws over de groene loper en aanpassingenverkeer in en rond Maastricht.
In het uur van: 01:00u, 04:00u, 07:00u, 10:00u, 13:00u, 16:00u, 19:00u, 22:00u
Kunstwerkt 8
t/m 28 november
In de achtste en laatste aflevering van Kunstwerkt is Elfie Hertog te gast bij presentatrice Viviane Pinckaers. Haar eerste jaren van schilderen heeft zij de lessen gevolgd bij, Welt & Art en Hee Art. Dat is het centrum voor onderwijs in Kunsten in Heerlen. Eerst volgde ze een basiscursus tekenen en schilderen, daarna de specialisaties portret en model en het Etsen. Vervolgens cursussen bij Claudia Volders in Houthem en bij Harrie van der Aart het etsen. Tenslotte een opleiding op de Kunstacademie in Maasmechelen.


Sjporttaofel vanaf 24 t/m 29 november Deze week staat de Sjporttaofel opgesteld in gemeenschapshuis Cascade in Vilt waar Biljartclub Vilt is gevestigd. De vereniging bestaat in februari 2018 50 jaar. Gasten zijn voorzitter Henny Sleijpen, verder Caspar Blom en Piet Lamberiks die beiden vanaf de oprichting lid zijn. Deze aflevering van de Sjporttaofel wordt vanaf vrijdag 24 november vanaf 19:00 uur wordt uitgezonden. Presentatie Henk Sporken.
In het uur van: 02:00u, 05:00u, 08:00u, 11:00u, 14:00u, 17:00u, 20:00u, 23:00u
Valkenburg Politiek 22 t/m 27 november
In de vierde van vijf afleveringen van het programma ‘Valkenburg Politiek’ is VSP-voorzitter Wim Hop de gast van presentator Jan Martens. Valkenburg Politiek staat deze weken in het teken van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Iedere lijsttrekker stelt zich voor aan het kiezerspubliek via de lokale televisie.
Valkenburg Politiek vanaf 29 november t/m 4 december In de laatst aflevering van het politiek programma ‘Valkenburg Politiek’ is CDA-lijsttrekker Math.Knubben de gast van presentator Jan Martens. Valkenburg Politiek staat deze weken in het teken van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Iedere lijsttrekker stelt zich voor aan het kiezerspubliek via de lokale televisie.
KerngezondTV
vanaf zondag 26 november
Deze week aflevering 8 van het tweede seizoen van KERNgezondTV. Met deze week onder andere een vraag van Rowan van basisschool De Doolgaard aan tophandballer Daan Versleeuwen, het favoriete gerecht van toptennister Demi Schuurs en Meester Nick van De Twister uit Horst gaat proberen de beste tijd neer te zetten tijdens de SumoChallenge. Maar uiteraard start ook deze aflevering met het KERNgezonde nieuws!

Nieuwstips? Mail nieuws naar: info@tvvalkenburg.tv

Woensdag en Zaterdag 10:00 uur en 15:00 uur
Oranje Top 30 De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 
Bekijk TV Valkenburg Vandaag met de bovenstaande onderwerpen.

← Vorig bericht

De Rode Loper over 'bedrijfs- en winkelleegstand'

Toen en nu: Dr. Erensstraat

Volgend bericht →