TV Gids TV Valkenburg vanaf 27 mei

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 27 mei
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Toch een Vredesvlam?
Beëdiging Limburgse Jagers
Nieuwe Aartsengelen voor Lourdesgrot
Sjporttaofel tot en met woensdag
30 mei
In deze aflevering van de Sjporttaofel gaat presentator Henk Sporken op bezoek bij de Maastrichtse Honden Sport Vereniging (MHSV) die naast activiteiten in Maastricht en Margraten ook bij Cascade in Vilt actief is. De club is opgericht in 1920 en is daarmee een van de oudste erkende kynologenverenigingen van Nederland. Maar nog lang niet oud en versleten. Samen met secretaresse Henriëtte Mos en penningmeester Helmi Wetzels nemen we een kijkje achter de schermen. Uitzending vanaf vrijdag 25 mei om 18:13 tot en met woensdag 30 mei.
Good Veurein Aflevering 47: Gehandicapt.
KERNgezondTV Deze week beantwoord FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen een vraag vanuit de kinderen uit Landgraaf, maken Jop en Santi weer een gezond tussendoortje en is de SumoChallenge te gast op de Weisterbeek in Horst. Maar zoals aaltijd start de aflevering met het KERNgezonde nieuws!
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Gezondheidscentrum zonder zorgverleners

Stomdronken achter het stuur

Volgend bericht →