TV Gids TV Valkenburg vanaf 3 februari

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 3 februari
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Andy & Roy naar L.V.K.-finale
Goudenrood op politieke landelijke agenda
Werk Bergenaar Lei Molin tentoongesteld
Tentoonstelling Henri Jonas ‘boven de Bieb’
Documentaire over expo van werk van Lei Molin
Museum Valkenburg presenteert een unieke overzichtsexpositie met bekende en onbekende werken van Lei Molin. Molin is een van de bekendste kunstenaars afkomstig uit onze gemeente Valkenburg aan de Geul, geboren in Berg & Terblijt in 1927. Hij werkte als kunstenaar in verschillende stijlen en technieken, aanvankelijk figuratief maar gaandeweg abstract. In 1990 overleed Lei Molin na een indrukwekkende carrière, op 63-jarige leeftijd.
De meeste geëxposeerde werken in het Museum Valkenburg in de Grotestraat-centrum zijn volgens echtgenote Nine Molin-van Caldenborgh nooit eerder getoond. U ziet het werk van Lei Molin in een film gemaakt door Pierre Römgens van TV Valkenburg die vanaf nu na dit programma uitgezonden wordt. Meer informatie over de expositie vindt u via  de website van museumvalkenburg.nl
Vastelaoveskaffee
Met deelname van CV de Waterratte, JCV de Foekepot, JCV den Torke en met drie optredens van Het hoekje Partycrew met het liedje ‘Veer zeen Vallekeberg’. Danny Pouwels zingt ‘Vastelaovend is Road Geel Greun’ en de Sjinse Oud-Prinse zingen ’t letste rundje’.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Andy & Roy in L.V.K.-finale

S.E.C.-Dames 1 aan kop samen met Stravoc

Volgend bericht →