TV Gids TV Valkenburg vanaf 4 november

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 4 november
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Aan de kant gezet bij de Kerstmarkt
KunstwerkT
met Fienie Pesch
Fienie Pesch is lid van de Valkenburgse Kunstkring Henri Jonas en ging enkele jaren geleden een cursus keramiek volgen met verrassend resultaat. Nu maakt zij keramiek op panelen. Zij wordt vooral door Afrikaanse figuren beïnvloed.
KunstwerkT is te zien vanaf donderdag 1 t/m dinsdag 6 november.
Sportgala nominaties
ZVV de Kilo
De heren van ZVV de Kilo zijn vorig jaar na een aantal spannende wedstrijden kampioen geworden in de 1e klasse. Een knappe prestatie! Deze jongens zijn allemaal vrienden en voetballen al lang samen. Nu spelen ze in de hoofdklasse. Buiten het feit dat de kampioenswedstrijd een nederlaag werd, hebben ze toch de titel binnen gesleept en goed gefeest! ZVV de Kilo bestaat volledig uit vrijwilligers. Iedereen draagt zijn/haar steentje bij en dat is zeer bijzonder!
Sportclub de Harry’s
De Harry’s zijn een vriendengroep uit Vilt en hebben dit jaar lopend en fietsend de Alpe d’Huzes beklommen. Bij Ralf werd in 2014 darmkanker geconstateerd en door dit droevige bericht heeft de vriendengroep zich samengepakt en kwamen ze op het idee om deel te nemen. Door diverse activiteiten te organiseren waaronder een spinningmarathon, hebben ze geld opgehaald en uiteindelijk zijn ze met maar liefst € 20.000 richting de Alpen gegaan. Wat een toppers!
De sportnominaties ziet u vanaf vrijdag 2 t/m woensdag 7 november.
KERNgezondTV
In deze vijfde aflevering weer een lekkere Jong Leren Eten Tip van de Week, leert wereldkampioen b-boy Lorenzo Caboni een van zijn trucs en gaan de kinderen uit Beesel de KlassenChallenge aan, maar uiteraard beginnen we met het nieuws!
KerngezondTV ziet u vanaf zondag 4 t/m zaterdag 10 november.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Tekst in begroting die niet naar buiten mocht komen

Workshop communiceren met baby, dreumes of jonge peuter

Volgend bericht →