TV Gids TV Valkenburg vanaf 9 september

Voorpagina » TV Gids » TV Gids TV Valkenburg vanaf 9 september
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Feest voor zieke Maud van Loo
Wilde zwijnen: Aanwinst of ongewenst?
Opening vernieuwde Holland Casino
Waarom viert u in Valkenburg vakantie? 2
Sjporttaofel
In de eerste uitzending van een nieuwe serie van ‘De Sjporttaofel’ blikken we met de drie trainers vooruit op de komende competitie. Later maken we ook kennis met SV Sibbe en VV Iason. Die clubs hebben ervoor gekozen om in de vijfde en zesde reserveklasse te gaan spelen.
Wat zijn voor deze trainers de doelstellingen? Tegen welke problemen zijn ze tot nu aangelopen? Zijn de verwachtingen te hoog of juist te laag? Heeft de komst van mogelijk nieuwe spelers een verbetering in de voorbereiding te weeg gebracht?
 
KunstwerkT
In deze tweede aflevering is Marita Heckmans de gast van presentatrice Viviane Pinckaers. Heckmans is aangesloten bij de Vriendenkring van iconenschilders Vera Eikon, een van de oudste kenniscentra in Nederland voor het schilderen van iconen in de Russische techniek en vormgeving sinds 1975. Zij schildert iconen en geeft 6-daagse cursussen aan grotere groepen. Haar voorbeeld en leermeester is de priester Robert de Caluwe (Byzantijnse ritus).
KunstwerkT met Marita Heckmans is te zien vanaf donderdag 6 tot en met dinsdag 11 september via TV Valkenburg of via deze website. Klik dan op LIVE TV. U kunt ook via de app op uw smartphone of tablet kijken. Deze aflevering van KunstwerkT is een herhaling.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Geen deelname voor Fiorenza aan L.V.K. 2019

Corneliusoctaaf in Schin op Geul

Volgend bericht →