TV Gids vanaf 11 november

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf 11 november
Op alle uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Burgemeestersontbijt met jeugd van OBS Berg
De begroting in één oogopslag
Uitslag poll over “Hotels ombouwen tot wooncomplexen?”
Natuurplan Vilt eerste fase gestart
KunstwerkT met Mariëlle Blom Mariëlle Blom was eerst schoonheidsspecialiste. Toen ze op eendag in 2006 door de Lindenlaan liep, zag ze een vitrine met schilderijen en wilde dat plotseling ook gaan doen: schilderen. Ze noemt zichzelf een realistisch schilder. Tijdens het schilderen vergeet ze haar huishoudelijke verplichtingen.
KunstwerkT ziet u vanaf donderdag 8 t/m dinsdag 13 november.
Sportprijzen nominaties: individuele sporter van het jaar Vanaf vandaag kunt u stemmen op de sporters die meedoen aan de sportverkiezing 2018. Vanaf vandaag de categorie: individuele sporter van het jaar. In deze categorie zijn dit de kandidaten: Dionne Vasmeer en Bob America.
Dionne Vasmeer
Dionne is van Valkenburg naar Hoorn verhuisd om haar passie voor zaalvoetbal naar een hoger level te tillen, namelijk de Eredivisie. Ze wil graag alles uit haar carrière halen en dit was in Limburg niet mogelijk. Momenteel verdedigt ze met veel succes het doel bij Hovocubo in Hoorn en heeft het daar goed naar haar zin. Wat een doorzettingsvermogen! Als kers op de taart is ze geselecteerd voor Jong Oranje en volgens haar trainer Bjorn van Haaren zal ze zeker nog stappen gaan maken. Heel veel succes Dionne!
Bob America
Na het lopen van enkele marathons wilde Bob zijn grenzen verleggen en kwam op het idee om buiten het hardlopen, deel te nemen aan een triatlon: zwemmen, fietsen en rennen. Het doel was de halve Ironman in Barcelona. Vol goede moed is Bob vorig jaar september gestart met trainen. Hij had nog geen ervaring met zwemmen en fietsen. Met veel enthousiastelingen zijn ze het avontuur aangegaan en was op 20 mei dan eindelijk de dag: 1,9 kilometer zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21 kilometer rennen. Wat een knappe prestatie! Momenteel traint hij hard voor de hele Ironman in Frankfurt op 30 juni 2019. Heel veel succes Bob!
Deze nominaties ziet u vanaf vrijdag 9 t/m woensdag 14 november.
Het Limburgse Sinterklaas Journaal Vanaf 12 november t/m 5 december zendt TV Valkenburg elke maandag, woensdag en vrijdag om half zes het Limburgse Sinterklaasjournaal uit. Volg de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten maar ook de doldrieste avonturen van Postpiet, Caramba, Caramella, Juffrouw Piet en Reporterpiet, Pio, Dakpiet, Klungelpiet, Pietje Pech, Bakpiet en natuurlijk Liedjespiet.
De serie Sinterklaasprogramma’s is gemaakt voor de gehele familie rond de Goedheiligman en zijn gevolg in Limburg.Zet het in je agenda en mis er geen een! Te zien vanaf maandag 12 november elke maandag, woensdag en vrijdag t/m pakjesavond (5 december) om 17:30 uur op TV Valkenburg.
Het Sinterklaasjournaal ziet u op 12 november om 17:30 uur deel 1, 14 november om 17:30 uur deel 2 en 16 november om 17:30 uur deel 3. Steeds nieuwe afleveringen !
KERNgezondTV In deze zesde aflevering weer een nieuwe vlog van Jop die helemaal in het teken van de herfst staat, gaat basisschool De Doolgaard uit Horst de Klassen Challenge aan, maar uiteraard beginnen we met het nieuws!
KERNgezondTV ziet u vanaf zondag 11 t/m zaterdag 17 november.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Opening carnavalsseizoen JCV de Foekepötsjes

Mosselavond voor kankerfonds succes

Volgend bericht →