TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 17 maart

Voorpagina » TV Gids » TV Gids programma's TV Valkenburg vanaf 17 maart
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Pimpen terras van verpleegkliniek Valkenheim;
Par’course over één maand open;
Paddentrek in Geulhem begonnen.
Voorlichtingsfilm Polfermolen
Voorlichtingsfilm van de gemeente Valkenburg aan de Geul over de toekomst van de Polfermolen. Deze film is nog te zien tot en met dinsdagavond.
Provinciale Statenverkiezingen Lekker belangrijk!
Dat is de prikkelende titel van een tweedelig tv-programma over de regionale verkiezingen van 20 maart. Presentator Constant Nuijtens ontvangt diverse gasten die in hun werk te maken hebben (gehad) met de provincie. Thema’s waar de provinciale politiek zich op richt komen aan bod in korte filmpjes.
Centraal in het tweede programma staat Leefbaarheid, met als gasten Jacques Giesen, oud-directeur Theater aan het Vrijthof en Hans Kasper, emeritus-hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht. Het programma is een samenwerkingsverband van vijf lokale media-organisaties in Zuid-Limburg: de omroepen Maas & Mergelland, Omroep Krijtland, RTV Maastricht, Meer Vandaag en TV Valkenburg. Al deze omroepen zenden het programma uit voorafgaand aan de verkiezingen tot en met dinsdagavond.
KERNgezondTV In deze aflevering leert profvoetballer Bryan Linssen jullie een nieuwe truc, maakt Santi een heerlijk Jong Leren Eten gerechtje. De KlassenChallenge wordt aangegaan door basisschool Antonius uit Buggenum. Gestart wordt met het nieuws van deze week.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Meeste regen wel gehad, voorjaar komt in zicht

Curfsweg afgesloten vanwege paddenoversteek

Volgend bericht →