TV Gids vanaf 18 november

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf 18 november
Op alle uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Is Kerstmarkt in Gemeentegrot veilig?
Actie tegen scooteroverlast op fietspaden
Extra nooduitgang Fluweelengrot klaar
TV Valkenburg Vandaag ziet u vanaf zondag 18 tot en met zaterdag 24 november
KunstwerkT met Chantalle Meuwis Ballet is haar lust en leven al vanaf haar vroege jeugd. Zij koos voor showballet en danste onder andere in de musical Cats en in diverse TV producties. Nu heeft Chantalle Meuwis in Houthem een eigen balletschool. Haar oudste leerling is momenteel 73 jaar. Ook valt de appel niet ver van de boom want haar dochter is leerling van het Nationale Ballet in Den Haag.
KunstwerkT is te zien vanaf donderdag 15 tot en met dinsdag 20 november.
Sportprijzen nominaties: compilatie van alle nominaties In deze uitzending van de Sjporttaofel ziet u alle genomineerden voor de sportprijzen 2018. U kunt niet meer stemmen.
Deze compilatie is te ziet vanaf vrijdag 16 t/m woensdag 21 november. Zondag 25 november is de live uitzending van alle prijzen aan de sporters van 2018.
Het Limburgse Sinterklaas Journaal Vanaf 12 november t/m 5 december zendt TV Valkenburg elke maandag, woensdag en vrijdag om half zes het Limburgse Sinterklaasjournaal uit. Volg de avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten maar ook de doldrieste avonturen van Postpiet, Caramba, Caramella, Juffrouw Piet en Reporterpiet, Pio, Dakpiet, Klungelpiet, Pietje Pech, Bakpiet en natuurlijk Liedjespiet.
De serie Sinterklaasprogramma’s is gemaakt voor de gehele familie rond de Goedheiligman en zijn gevolg in Limburg. Zet het in je agenda en mis er geen een! Te zien vanaf maandag 12 november elke maandag, woensdag en vrijdag t/m pakjesavond (5 december) om 17:30 uur op TV Valkenburg.
Het Sinterklaasjournaal ziet u op 19 november om 17:30 uur deel 4, 21 november om 17:30 uur deel 5 en 23 november om 17:30 uur deel 36. Steeds nieuwe afleveringen !
KERNgezondTV In deze zevende aflevering hebben wij de Truc van de week van skateboarder Candy Jacobs, een Jong Leren Eten tip van Santi, gaat basisschool De Weisterbeek uit Horst de Klassen Challenge aan, maar uiteraard beginnen we met het nieuws!
KERNgezondTV is te zien vanaf zondag 18 tot en met zaterdag 24 november.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Sjinse oud prinse zingen sjlager 2019

Dertig nieuwe Nederlandse insecten gevonden

Volgend bericht →