TV Gids vanaf 28 oktober

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf 28 oktober
Op alle EVEN uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Vooralsnog geen reconstructie Valkenburgerstraat,
reactie van wethouder Vankan;
Voetbalclinic voor de jeugd bij VV Walram.
Op alle EVEN uren ziet u tevens:  
KunstwerkT met Patrick Creyghton Zijn werken hangen op diverse plaatsen in Nederland waaronder het museum in Valkenburg. Hij is al 84 jaar en schildert momenteel landschappen en boomgaarden maar ook zijn liturgische schilderijen zijn te vinden in diverse kerken. Het opknappen van heiligenbeelden doet hij als hobby erbij. Een schilder uit de Oude School met Sjef Hutschemaekers, Rob Brouwers en Martin Linnaarts. Ook verdiepte hij zich in de Slavisch Byzantijnse Koorzang en schilderde hij iconen. KunstwerkT is te zien vanaf donderdag 25 tot en met dinsdag 30 oktober.
Sportprijzen nominaties 2: sportteam van het jaar junioren Tot en met woensdag 31 oktober kunt u stemmen op een van deze teams:
SV Geuldal: JO15;
HV MIC meisjes B1;
VV Walram JO11-1.
Museumfilm:
De collectie van Maarten en Reina van Bommel Van Dam
In het Museum Valkenburg is een bijzondere expositie te zien met topstukken uit de collectie Van Bommel van Dam. Het gelijknamig museum in Venlo is tijdelijk gesloten wegens verhuizing naar het vm. Postkantoor. De mooiste werken zijn in Valkenburg te zien in alle museumzalen begane grond: werk van Aad de Haas, Ger Lataster, Pieter Defesche en Lei Molin. Maar ook werk van internationaal bekende kunstenaars als Eugène Brands, Wim Oepts, Sierk Schröder, Herbert Fiedler, Leo Gestel, Jan Schoonhoven, Kees Maks en Woody Amen De Jacques Vonkzaal is gereserveerd voor prachtige series van graficus Flip van der Burgt. Documentairemaker Cor Leverdingen maakte er een reportage over. Te zien vanaf zondag 28 oktober t/m zaterdag 3 november.
Op alle ONEVEN uren ziet u deze programma’s  
TV Valkenburg Vandaag Vooralsnog geen reconstructie Valkenburgerstraat,
reactie van wethouder Vankan;
Voetbalclinic voor de jeugd bij VV Walram.
Good Veurein Als je op latere leeftijd aan (top-)sport wilt doen, zijn een aantal dingen belangrijk. De tijd, de energie, je leefstijl en hoe blijf ik blessurevrij, zijn zaken waar je rekening mee moet houden. Maar als je eenmaal aan het sporten bent geeft dat veel voldoening. Good Veurein is vanaf zondag 28 oktober t/m zaterdag 3 november te zien.
KERNgezondTV In deze aflevering de eerste vlog van dit seizoen van Santi! Basisschool De Krullevaar gaat de Challenge aan maar uiteraard beginnen we met het nieuws! KERNgezondTV is vanaf zondag 28 oktober t/m zaterdag 3 november te zien.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips?
Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

'Bezin in Limburg' wint Cultural Tourism Destination Award

Europese première in Valkenburg

Volgend bericht →