TV Gids vanaf 30 december TV Valkenburg

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf 30 december TV Valkenburg

TV Valkenburg Vandaag:
Dit Was 2018
Met “Dit Was 2018”, een terugblik naar het nieuws in het afgelopen jaar. Vanaf 30 december ziet u deel 2 verdeeld in twee blokken.
Achter de Veurkant In deze aflevering is Paul Stevens, directeur-eigenaar van Hotel Restaurant Prinses Juliana, de gast. Paul vertelt openhartig over de historie van het hotel restaurant en het naderende einde van drie generaties familie Stevens die het hotel restaurant exploiteerden.
Achter de Veurkant is te zien tot en met 1 januari 2019.
Etiketten plak je op flessen, niet op mensen In de Kersttijd waren we te gast in de muziekstudio van Pauline Nieuwenhuis in Geleen. Met haar hadden we een gesprek over haar lievelingsinstrument: de harp. Door haar kunt U ook de engelachtige klank van dit instrument beluisteren.
Het ‘Etiketten’-programma is te zien vanaf 30 december tot en met zaterdag 5 januari 2019.
Meziek Kieke Samen tegen Alzheimer, een muziekclip met Limburgse artiesten, die zich verzameld hebben om het lied ‘Tsezame’ hebben opgenomen ter ondersteuning voor het Alzheimer Fonds Limburg.
Sportprijzen
2018
Er werden vier sportprijzen uitgereikt in vier categorieën, te weten: het talent van het jaar, het sportteam van het jaar sectie junioren, het sportteam van het jaar sectie senioren de individuele sporter van het jaar. Verder werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan een groep leerlingen van Adelante die elke vrijdagmiddag – ondanks hun beperking – de judosport beoefenen.
Sportprijzen 2018 is te zien vanaf 30 december tot en met zaterdag 5 januari 2019 dagelijks om 11 – 15 en 22 uur.
Hoe kunt u TV Valkenburg zien? TV Valkenburg is op televisie te zien via Ziggo, T-Mobile of KPN (regio Valkenburg aan de Geul). Of in de hele wereld via LIVE TV met je smartphone, tablet of PC.
Uitzending Gemist? Geen nood, kijk hier.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
 

TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Alleen nog pinnen in bussen

Blacklight Event van VC S.E.C. super geslaagd!

Volgend bericht →