TV Gids vanaf 4 mei

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf 4 mei

Deze week op TV Valkenburg

Op ALLE EVEN uren ziet u:
TV Valkenburg Vandaag
– Nieuwe sofa Via Belgica in Houthem.
– Nieuwe muurschildering onthuld;
– Vanaf 5 mei 18 uur een verslag van de Dodenherdenking
aan de Cauberg.
Joods onderduikstertje
in Valkenburg-Houthem
Vóór de Tweede Wereldoorlog woonden er 140.000 Joden in Nederland,105.000 zijn er omgebracht. Eén van de35.000 die het overleefde is Mary de Goede – van Gelder uit Broekhem. Goede Nederlanders stelden hun leven in de waagschaal om Joodse mensen te redden. Zo kon de 3-jarige Mary van Gelder onderduiken in Houthem bij de familie Mulleneers.
 
Op ALLE ONEVEN uren ziet u:
TV Valkenburg Vandaag Inhoud programma zie boven
Valkenburg Politiek Vanaf woensdag 3 mei 18 uur een nieuwe aflevering met daarin de voorzitters van de politieke partijen Algemeen Belang, Charles van Melsen en van het CDA Frans Erens. De stelling is: “Partijbesturen van plaatselijke politieke partijen zijn meestal slippendragers van wethouders en raadsleden en alleen maar zichtbaar rondom verkiezingen”.
Kunstwerkt
Kunstwerkt vanaf donderdag 4 mei 18 uur en daarna ieder uur met als gast Piet Bours. Muziekleraar en koordirigent. Veel Valkenburgers heeft hij het pianospelen bijgebracht. Ook was hij organist in alle kerken in Valkenburg aan de Geul. 40 jaar lang was hij dirigent van het koor Orphée.
 
Sjporttaofel
De Sjporttaofel is vanaf vrijdag 5 mei 18 uur terug bij TV Valkenburg. Deze keer met judoclub Kano Houthem. Ook bij deze vereniging staat de jeugd hoog in het vaandel. Gesprek over de jeugd en het wel en wee van de vereniging. Gesprekspartners o.a. de voorzitter en een bestuurslid die tevens scheidsrechter is. De gasten zijn Esther Viervant Tukker, voorzitter, Tim Wezeman, bestuurslid en scheidsrechter en Jo Dolmans, hoofdtrainer.

 

Woensdag en Zaterdag 10:00 uur en 15:00 uur.
Oranje Top 30 De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Auto over de kop op Geulhemerberg

Meer verkeerscontroles in het Heuvelland

Volgend bericht →