TV Gids vanaf 7 mei

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf 7 mei

Deze week op TV Valkenburg

Op ALLE EVEN uren ziet u:
TV Valkenburg Vandaag
– Onthulling plaquette bij Verzetsmonument;
– Mobilisatie Oorlogskruis voor Jos Gilissen;
– Werk aan wandel- en fietspad hervat;
– Opening vernieuwde Pretpark Valkenier;
– Geuldalloop VV  Berg’28.
Valkenburg
Politiek
Vanaf woensdag 10 mei 18 uur een nieuwe aflevering met Remy Meijers. Hij is wethouder van de gemeente Valkenburg aan de Geul en politiek leider van de lokale politieke partij PGP. Met hem praat Jan Martens o.a. over de bekendheid van zijn PGP bij de inwoners en de keuze om als lokale- en niet als landelijke partij(en) deel te nemen aan de komende verkiezingen.

Kunstwerkt Kunstwerkt vanaf donderdag 1 mei 18 uur en daarna ieder uur met als gast Anya Niewierra.Het meest bekend als directeur van VVV Zuid-Limburg. Minder bekend van haar is dat zij ook boeken schrijft die naar vorm en inhoud alom geprezen worden.
Sjporttaofel De Sjporttaofel staat vanaf vrijdag 12 mei 18 uur in de Falcoburcht bij tafeltennisvereniging Falco opgesteld. Het aantal jeugdleden is de laatste 2 jaren sterk gestegen. Een gevolg van een jeugdplan. Bovendien staat het Heren team op kop in de hoofdklasse . Gesprekspartners zijn o.a. de voorzitter en de penningmeester.
Op ALLE ONEVEN uren ziet u:  TV  Valkenburg Vandaag: inhoud zie hierboven
Good Veurein
Soms word je verliefd op iemand van ver. En als de liefde dan zo sterk is dat je met elkaar verder wil, kunnen mensen alles opgeven; ze verlaten hun familie, vrienden en werk en vestigen zich in het land van hun geliefde. Good Veurein spreekt met drie koppels die de liefde ver weg vonden en in onze omgeving gingen wonen.

Via Maastricht
Met nieuws over de groene loper, ondertunneling en de nieuwe brug.

 

Woensdag en Zaterdag 10:00 uur en 15:00 uur.
Oranje Top 30 De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

De 'Sjporttaofel' staat in de Falcoburcht

Toen en nu: Schin op Geul

Volgend bericht →