TV Gids vanaf zondag 14 oktober

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf zondag 14 oktober
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
Via Belgica echt of fake?
Miljoenen voor nieuw beleid en toch sluitende begroting
KunstwerkT
met Jos Paffen
Zijn vader was smid. Misschien hebben zijn bewegingen en het daarbij behorende geluid van ijzer, dat gesmeed wordt, geleid tot zijn studie op het conservatorium in Maastricht. Nadat hij eerst bastuba studeerde, bekwaamde hij zich in directie harmonie-fanfare en is sinds 1990 dirigent van de o.a. de Harmonie van het Koninklijk Walram’s Genootschap van Valkenburg en andere harmonie en fanfare-orkesten. Met “zijn” Walram behaalde hij vanaf 2000 diverse prijzen op bondsconcoursen. Ook in Oktober 2018 staat hij weer op het bondsconcours in Roermond.
 
KERNgezondTV
Dit seizoen wordt je weer op de hoogte gebracht van het laatste KERNgezond nieuws, leer je trucjes van verschillende topsporters, hebben we weer lekkere Jong Leren Eten Tips van de Week voor je, vloggen Jop en Santi er weer op los en hebben we een nieuwe Challenge! Deze keer gaat de klas zelf aan de slag om zoveel mogelijk punten te scoren met het fruitsjoelen!
In deze tweede aflevering de eerste vlog van Jop en gaat basisschool De Triolier uit Reuver de Challenge aan.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

"Geef een jas, verwarm een hart"-actie

Dubbele winst dames en heren S.E.C.

Volgend bericht →