TV Gids vanaf zondag 7 oktober

Voorpagina » TV Gids » TV Gids vanaf zondag 7 oktober
 
Op ALLE uren ziet u:
TV Valkenburg
Vandaag 
D’r Moostuin in Berg is een succes
Bokkenweken in oktober van start
Santa’s Village is vernieuwd
Sjporttaofel
In deze vijfde en laatste aflevering van de Extra Sjporttaofel kijken we met drie bestuursleden van De Kanarievrienden uit Schin op Geul vooruit op het 60-jarig jubileum op 17 november. Penningmeester Bartel Boosten viert dan zijn 25-jarig lidmaatschap. Wat maakt deze kleine vereniging, met zestien leden en samen honderden kanaries bij iedereen thuis, zo bijzonder? Een club ook die door de geringe aanwas van jongeren in de verdrukking dreigt te komen. Ieder bestuurslid vertelt op zijn manier over zijn ‘liefde voor kanaries’.
De Sjporttaofel wordt uitgezonden van vrijdag 5 tot en met woensdag 10 oktober.
 
KunstwerkT
KunstwerkT met Jeanny Notermans
In deze nieuwe aflevering van KunstwerkT is Jeanny Notermans te gast. Zij schildert fine-art en gebruikt daarvoor een klein penseel van marterhaar. De portretten worden in ca. 7 lagen opgebracht en zijn zo glad dat ze bijna niet van foto’s te onderscheiden zijn. Maar hoe is het mogelijk dat je zo kunt schilderen terwijl je aan een oog blind bent.
KunstwerkT wordt uitgezonden van donderdag 4 tot en met dinsdag 9 oktober.
KERNgezondTV In deze eerste aflevering leert oud-hockeyster Maartje Paumen je een van haar trucs, maakt Santi een heerlijk gerecht en gaat groep 4/5 van basisschool Het Spick uit Beesel de Challenge aan.
KERNgezondTV is te zien vanaf zondag 7 oktober.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!
 

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Majeure projecten op losse schroeven?

Heren S.E.C. tevreden met twee punten

Volgend bericht →