TV Valkenburg programma's vanaf 27 oktober

Voorpagina » TV Gids » TV Valkenburg programma's vanaf 27 oktober
  De nieuwe programma’s starten zondag 27 oktober om middernacht en zijn te zien tot zaterdag 2 november middernacht.
Het dagschema ziet er als volgt uit:
TV Valkenburg zendt deze week haar programma’s in twee blokken uit:
Op alle EVEN uren:
TV Valkenburg Vandaag
Sportprijzen 2019
De Rode Loper
KERNgezondTV
Op alle oneven uren:
TV Valkenburg Vandaag
Sportprijzen 2019
Etiketten programma
Hieronder leest u de inhoud van de programma’s.
TV Valkenburg
Vandaag 
Onthulling muurschilderingen Graafstraat;
De begroting met wethouder Vankan;
Worden heren VHV Sjinborn kampioen?;
Onthulling kunstwerk Kuurpark.
Sportprijzen
2019 tot 30 oktober
Op zondag 24 november worden de sportprijzen 2019 uitgereikt.
Vanaf vrijdag 25 oktober a.s. ziet u de genomineerden in de categorie ‘Sportteam Junioren‘ van het jaar. Het zijn VHV Sjinborn, meisjes B1, VV Berg JO11-1 en SV Geuldal JO8-1. Productie: Henk Sporken.
De Rode Loper vanaf 27 oktober In aflevering 7 brengen we een bezoek aan De Villa van Schunck op het terrein van Par’Course in Valkenburg. Par’Course is de nieuwe naam van het voormalige Leeuw-terrein, de brouwerij is weg en er ontstond een levendig nieuw gebied met veel activiteit.
Midden op het terrein staat een oude villa, op dit moment geheel in de steigers. Voorheen woonde de familie Schunck daar en achter de villa was er een grote wasserij. De wasserij is weg, de villa staat er nog. Pierre Schunck was de directeur van de wasserij en hij was in WO II actief in het verzet. Er speelde zich heel wat af in de Wasserij en de villa. Leo Schunck, zoon van Pierre, haalt er herinneringen aan op. Ook Hub Hennekens heeft herinneringen aan de villa, hij groeide er op en kan er kleurrijk over vertellen. Verder komen er drie keurige bankmanagers aan het woord, Maurice Roijen, Rogér Bollen en Roger Moonen van Oyens & Van Eeghen. Wat hebben zij dan met de villa?
KERNgezondTV vanaf 27 oktober In deze derde aflevering neemt een vlog van Sue en de ScholenChallenge is te gast in Nederweert.
Uiteraard wordt je gewoon op de hoogte gebracht van laatste KERNgezond nieuws en zijn ook de vlogs weer te zien! Met deze keer een nieuwe vlogster. Naast Berry maakt nu Sue voor het eerst haar opwachting.
Daarnaast wordt er dit jaar geen klassenchallenge gespeeld maar een ScholenChallenge, de KERNgezond scholen gaan de strijd met elkaar aan in een spannende wedstrijd!
Etiketten plak je flessen, niet op mensen vanaf 27 oktober
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Etiketten’ een gesprek met en over een notaris. Is er een verschil met een notaris van vroeger en nu. Moet hij de wet volgen of zoekt hij naar mazen in de wet. Helpt hij bij het besparen van belastingbetaling.
Een open gesprek met een moderne notaris die via columns informeert over zijn vakgebied. Het programma ‘Etiketten’ ziet u vanaf zondag 27 oktober.
Hoe kunt u TV Valkenburg ontvangen? U kunt TV Valkenburg ontvangen en kijken via Ziggo of KPN op uw televisie. Dat zijn niet de enige mogelijkheden. U kunt ook via uw smartphone of tablet of via uw PC kijken naar alle programma’s en Tekst TV. Ook als u elders dan de gemeente Valkenburg aan de Geul woont.
Nieuwstips? Mail uw nieuwtjes, feesten, verenigingsactiviteiten, opening winkel naar: info@tvvalkenburg.tv
  TV Valkenburg wenst u veel kijkplezier!

 

Woensdag en Zaterdag om 10:00 en om 15:00 uur.
Oranje Top 30
De Oranje Top 30 is de enige Nederlandse hitparade die nog op televisie wordt uitgezonden.

 

← Vorig bericht

Gesprek over hertenkamp

Oogst nog droog binnen

Volgend bericht →