UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Jubileum vakantiehuis Ronald McDonald Kinderfonds

Sinds tien jaar komen gezinnen met een zorgintensief kind uit het hele land in Valkenburg aan de Geul op adem. “De Kindervallei is een plek waar vermoeide ogen weer gaan twinkelen”, zegt Thea Coolen, manager van de Kindervallei in Houthem. “Al precies 10 jaar". Meer via tvvalkenburg.tv

Chinese delegatie bezoekt eind deze maand Valkenburg

Een delegatie uit Jiangyou China bezoekt Valkenburg aan de Geul. Dat zal tussen 27 en 30 september plaatsvinden. De delegatie bestaat uit zeven personen waaronder de burgemeester van Jiangyou en het hoofd externe betrekkingen. De doelstelling van het bezoek is om bedrijven bij elkaar te brengen. Meer via tvvalkenburg.tv