UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Dit zijn dé horecatrends van 2018

Nieuwe trends in horecaland zijn zo veranderlijk als het weer. Geen twijfel mogelijk: over een paar jaar wordt jenever in één adem genoemd met gin, wodka en whisky. In wereldsteden bestaan ze al jaren: hotels met een rooftop bar. Wanneer komt het eerste rooftop-restaurant naar het Geulstadje? Meer via tvvalkenburg.tv

“Wat brengt het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed?”

Op woensdag 17 januari van 15 tot 16 uur wordt de VVV nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in het Holland Casino. Deputé Eric Geurts van de provincie spreekt over het thema 'Onderweg naar nóg beter'. Anya Niewierra, alg. directeur VVV Zuid-Limburg houdt een presentatie over 'Spelen met het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed'.