UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Veiligheidstouw langs Geul gestolen

Bijna 15 meter veiligheidstouw langs de Geul ter hoogte van Ingendael is gestolen. Het touw dient als afrastering van het druk bezochte wandelpad ter hoogte van de splitsing richting Brakkenberg en het Ingendaeler bruggetje. In het touw zit een staalkabel 'verstopt'. Meer tvvalkenburg.tv

Kruisbestuiving nodig tussen landbouw en toerisme

Het VVV vroeg tijdens haar nieuwjaarsrede aandacht voor het Limburgse landschap. De natuur is één van de 4 peilers waar de toeristische sector met een omzet van € 1,2 miljard en 20.000 arbeidsplaatsen op drijft, aldus Anya Niewierra, algemeen directeur. Het Limburgse landschap is de reden om terug te komen. Meer tvvalkenburg.tv