UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Red Bull vroeg één ton voor zeepkistenrace

De organisatie van de zeepkistenrace op de Cauberg vroeg aan het college een ton vergoeding. Dat zei wethouder Jan Vermeer tegen de commissie E.F.T.R. "Dat vonden wij te veel geld. Het zou tevens het hele evenementenbeleid in de war gegooid hebben. Door hard te onderhandelen is het bedrag teruggebracht naar € 70.000,-".

‘Ontspoord beleid rondom ZLSM’?

Algemeen Belang-raadslid Niels Dauven is verbolgen over de ontstane situatie rond het nieuws dat TV Valkenburg afgelopen zaterdag bracht over de Zuid-Limburgse Stroomtrein Maatschappij. Hij vindt dat hier sprake is van ontspoort beleid en heeft daarom een brief aan de staatssecretaris Dijksma gestuurd. Meer tvvalkenburg.tv