UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Valkenburg bij 15 beste vakantie Kerststeden in wereld

CNN Travel maakte vandaag via haar website bekend dat Valkenburg bij de 15 beste plaatsen in de wereld behoort waar het goed toeven is tijdens de Kerstperiode. Valkenburg is in goed gezelschap. Zo kwamen we wereldsteden tegen als New York, Barcelona, Honolulu, Quebec en Santa Claus City in Indiana (VS). Meer tvvalkenburg.tv

Eénrichtingverkeer in diverse straten van Kerststad

Een aantal straten krijgen tijdens de Kerststad Valkenburg periode - van 18 november tot en met 23 december a.s. - het karakter van een eenrichtingsstraat. Dat zijn de Daalhemerweg, de Cauberg en de Pr. Beatrixsingel. De beide eerst genoemde straten krijgen ook nog barriërs. Meer via tvvalkenburg.tv