UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Ingezonden brief over Chinareis

Ingezonden brief over Chinareis van het College van B&W. Toerisme is de kurk waar de economie en leefkwaliteit van Valkenburg op drijft. Sinds het aangaan van relaties in China staat Giethoorn in de top 20 van wereldbestemmingen en brengen jaarlijks meer dan 150.000 Chinezen er een bezoek. Lees gehele brief via tvvalkenburg.tv

Valkenburg kiest V – kunstwerk als Vredesvlam

Met grote meerderheid (806 stemmen) koos de Valkenburgse gemeenschap voor het ontwerp ‘Vredesmonument’ van het kunstenaarsechtpaar Maria Verstappen en Jan van der Bragt. De TV Valkenburg-poll trok de afgelopen weken 1365 bezoekers, een ongekend hoog aantal. Het winnende ontwerp is een hardstalen V symboliseert de Vlam van Vrede.