UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven openen kasteelhoeve

Prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven openen woensdag 14 juni het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve in Houthem. Deze nieuwe vergader- en congreslocatie is onderdeel van landgoed Château St. Gerlach. De heer Van Vollenhoven zet zich in voor het behoud van cultuurhistorisch waardevolle objecten. Meer tvvalkenburg.tv

20ste Bourgondisch Aspergefestijn in Schin op Geul

Op zondag 21 mei vindt van 12.00 tot 18.00 uur in ’t Geboew in Schin op Geul, al weer voor de 20ste keer, het Bourgondische Aspergefestijn plaats met populaire prijzen en compleet met Schin op Geulse wijn. Vanaf 10 uur zijn gratis wandelroutes verkrijgbaar plus loten waarmee u prijzen kunt winnen. Meer tvvalkenburg.tv