UIT in Valkenburg

Welkom op de speciale UIT! pagina van TV Valkenburg met nieuws en evenementen kalender voor de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

U kunt uw evenement aanmelden via deze link

Hieronder ziet u een overzicht van evenementen deze week, klik op de evenement titel, locaties of soort evenement voor meer informatie:

Meer evenementen

Bekijk hieronder in de kalender meer evenementen. Klik op de pijltjes bovenaan de kalender om naar een volgende maand te gaan. Bekijk de kalender in week of maand modus. Voor meer informatie over een evenement klikt u op de titel van het betreffende evenement.

Laden… Laden…

Een eeuw Steenkolenmijn Valkenburg

Afgelopen vrijdagavond vierde Steenkolenmijn Valkenburg haar 100-jarige bestaan. De mijn is een begrip in de geschiedenis van de Limburgse, Nederlandse én Europese mijnbouw en de allerlaatste in zijn soort. De mijn behoort tot het nationaal cultureel erfgoed en is in bezit van de familie Caselli. Meer tvvalkenburg.tv

Jaren rond bevrijding herleven op Cauberg

De tijd van de bevrijding herleefde afgelopen weekeinde op de kop Cauberg. Bij Landal Cauberg werd 'Camp Cauberg' opgeslagen. Vele hobbyisten waren gekleed in originele tenues van toen, om het dagelijks leven tijdens de Tweede Wereldoorlog en de jaren erna het te beleven. Bekijk de foto's via www.tvvalkenburg.tv