Uitzending Gemist?

Onze nieuwste programma’s

TV Valkenburg maakt en/of verspreidt een breed scala aan programma’s, hieronder de belangrijkste.

Klik op het programma-logo of titel om meer te zien.

TV Valkenburg Vandaag

Ons wekelijks nieuws- en actualiteitenprogramma met onderwerpen die de inwoners van onze gemeente bezig houden.

Achter de Veurkant

In Achter de Veurkant gaat presentator Jan Martens in een één op één gesprek op zoek naar de persoon achter de functie of ambt.

KunstWerkT

In ons kunstprogramma bezoekt Vivian lokale en regionale kunstenaars om meer te weten te komen van hun werk en motivatie.

Sjporttaofel

In elke aflevering van Sjporttaofel zet Henk Sporken onze sta-tafel neer bij een lokale of regionale sportclub. In het programma vertellen de clubleden over hun sporten.

In ’t Zunneke

Presentatrice Nancy Hardy en cameraman/editor Sydney Willems zetten bijzondere Valkenburgers met bijzondere prestaties in het zonnetje.

De Rode Loper

In elke aflevering van De Rode Loper legt presentator Henk Jakobsen deze loper uit op een bijzondere plek en voor een bijzonder persoon die nét even iets nieuws of bijzonders heeft gedaan of doet.

Op de Bok

In ons programma Op de Bok bespreken Marjanne Wassink en Jan Martens politieke en maatschappelijke onderwerpen met een divers scala aan gasten.

Etiketten …

… plak je op flessen, niet op mensen. Een programma gepresenteerd Hein Reuters waarin hij met een bijzondere gast dieper ingaat op diens leven, beleving en gebeurtenissen.

De Ongekende Geschiedenis

Presentator Per Goumans neemt ons in elke aflevering mee in de wonderlijke en ‘ongekende’ geschiedenis van Valkenburg.

KERNgezondTV

Maurice Graef gaat elke week op bezoek bij een basisschool om middels sport en spel gezonder leven onder de aandacht te brengen.
(extern programma)

Groate Optoch

Elk jaar op carnavalsmaandag zendt TV Valkenburg LIVE de grote optocht van Valkenburg uit. In deze optocht zijn alle carnavalsverenigingen van de gemeente vertegenwoordigd in een bonte stoet.

Vastelaoves Kaffee

Elk jaar trekt in een serie van vijf afleveringen een bonte stoet van artiesten, prinsen, prinsessen en gevolg door ons cafe. Ze brengen iedereen in aanloop van carnaval alvast in de stemming!