Uitzending Gemist?

Onze nieuwste programma’s

TV Valkenburg produceert en zendt een breed scala aan programma’s uit.

Klik op het programma-logo of titel om meer te zien.

TV Valkenburg Vandaag

Ons wekelijks nieuws- en actualiteitenprogramma met onderwerpen uit de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Achter de Veurkant

In Achter de Veurkant gaat presentator Jan Martens op zoek naar de persoon achter de functie of ambt.

KunstWerkT

In ons kunstprogramma bezoeken presentatrice Vivian Malherbe en cameraman René Lentink lokale en regionale kunstenaars om meer te weten te komen over hun werk en motivatie.

Sjporttaofel

In het programma Sjporttaofel zet presentator Henk Sporken de TV Valkenburg sporttafel neer bij een lokale of regionale sportclub. 

In ’t Zunneke

Presentatrice Nancy Hardy en cameraman Sydney Willems gaan iedere maand op bezoek bij een inwoner(s) van de gemeente Valkenburg aan de Geul die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

De Rode Loper

In elke aflevering van De Rode Loper deze loper uit op een bijzondere plek en voor een bijzonder persoon die nét even iets nieuws of bijzonders heeft gedaan of doet.

Op de Bok

In ons programma Op de Bok bespreken Marjanne Wassink en Jan Martens politieke en maatschappelijke onderwerpen met een divers scala aan gasten.

Etiketten …

… plak je op flessen, niet op mensen. Een programma waarin presentator Hein Reuters met een bijzondere gast dieper ingaat op diens leven, beleving en gebeurtenissen.

Historie

TV Valkenburg maakt regelmatig series over de wonderlijke en ongekende geschiedenis van Valkenburg.

Groate Optoch

Elk jaar op carnavalsmaandag zendt TV Valkenburg live de grote optocht van Valkenburg uit. In deze optocht zijn alle carnavalsverenigingen van de gemeente vertegenwoordigd in een bonte stoet.

Vastelaoves Kaffee

Elk jaar trekt in een serie van vijf afleveringen een bonte stoet van artiesten, prinsen, prinsessen en gevolg door ons cafe. Ze brengen iedereen in aanloop van carnaval alvast in de stemming!