Foto-Ernst-Loendersloot_webMr. Ernst Loendersloot werkt al jaren als kandidaat notaris in Maastricht.

Op de website van TV Valkenburg plaatsen we van Ernst elke week een column over wat er allemaal speelt op een notariskantoor.

Wat doen notarissen? Waarom heb ik een notaris nodig? Wat kan mijn notaris voor mij regelen? Wat zijn actuele onderwerpen? Waar moet of kan ik rekening mee houden? Dat zijn een aantal van de vragen die hij gaat beantwoorden via zijn column.

U kunt via zijn Website, Facebook, Twitter of Linkedin in contact komen met Ernst om uw vragen te stellen.

Zoekt u een notaris in de regio Zuid-Limburg (Maastricht, Bunde, Meerssen, Beek, Valkenburg, Berg en Terblijt, Gulpen, Margraten, Cadier en Keer, Gronsveld of Eijsden) dan ontvangt hij u graag.

Disclaimer:
Helaas is het volgende nodig: Ernst schrijft op persoonlijke titel en dus niet namens het notariskantoor waar hij werkt of Stichting TV Valkenburg. De berichten en meningen hoeven niet die van dit kantoor of Stichting TV Valkenburg te zijn.
Ook wordt eventuele aansprakelijkheid voor schade die geleden wordt vanwege berichten, meningen en dergelijke op deze website afgewezen. Ernst en Stichting TV Valkenburg zijn daar niet voor verantwoordelijk.
Voor meer informatie en de volledige tekst van de disclaimer kijkt u op de website van Ernst: http://www.ntrs.nl.